FITNESSMALLI 2016- VOITTO KOTIIN ! ! !

MAHTAVAA alkanutta viikkoa! Mulla se alkoi erityisen MAHTAVASTI, sillä eilen MINÄ VOITIN FITNESSMALLI 2016- FINAALIN! BOOOM! JA ÄÄRETTÖMÄN MONTA HURRAA HUUTOA!!!

 

fitnessmalli-2016

 

anna-korhonen

 

Olen tällä hetkellä niin KIITOLLINEN niin monelle taholle, jotka mahdollistivat voittoni, joten haluan omistaa tämän postauksen ainoastaan kiitoksille.

 

fitnessmalli-216-anna-korhonen

 

Kiitos miehelleni ja perheelleni sekä ystäville.

Kiitos Janni Hussi, Emmi Lehtomaa, Nina Sarjolahti sekä Janette Karvonen.

Kiitos Petteri Peltonen, Riikka-Liisa Kuoppa, Johanna Koskinen, Sampo Kirjovaara, Fast, Celsius, Casall, Youtuell, GoFitness, CocoVi, Inglot, Foamroller.fi, Zeropoint, Tanstore, Spartan, Antti Nurmi, sekä kaikki muut sponsorit ja avun antajat.

Kiitos Fitnessmalli 2016- finalistit <3 Olette jokainen inspiroineet minua matkan varrella ja olemme antaneet toisillemme voimaa. Minun voittoni on myös teidän ansiota. Olen saanut monesta teistä ystävän <3

Kiitos kaikille tukijoille, tutuille ja tuntemattomille, jotka jaksavat laittaa kannustus viestejä sekä tsemppauksia. Olen lukenut niistä jokaikisen. Jokainen on merkinnyt minulle paljon.

 

fitnessmalli-2016-voittaja

 

 

KIITOS.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.